*PAGUYUBAN PANATACARA KOTA YOGYAKARTA*

14 February 2020, 23:09 WIB
2 0 92
Gambar untuk *PAGUYUBAN PANATACARA KOTA YOGYAKARTA*
Surya kaping 2 wulan Januari warsa 2020 sampun saged kalampah ngadani Adicara Kepyakan Paguyuban Panatacara Kota Yogyakarta. Liripun bebadan wadhahipun para Panatacara sae ingkang sampun lebda lan pana babagan Panatacara utawi ingkang nembe ajar minangka Panatacara sampun wonten. ingkang menika sumangga sedaya para kadang sutresna Panatacara sae ingkang sampun lebda lan pana menapa dene ingkang saweg ajar utawi kepengin sinau minangka panatacara, samiya anyawiji wonten paguyuban menika. Samiya kersa nguri-uri, nglestantunaken miwah ngrembakakaken jagading Panatacara ingkang mulihaken Kabudayan Jawi ingkang saestu adiluhung menika jumbuh kaliyan Jogja Istimewa. Dene lumampahipun kepyakan sewau katindakaken mapan wonten Dinas Kebudayaan Kota Yogyakarta ingkang dipunrawuhi Kepala Dinas Kebudayaan Kota Yogyakarta utawi ingkang amakili, pangarsa saking Paguyuban Panatacara Yogyakarta (PPY) mas Faizal Nur Singgih, lan sedaya pasarta ingkang gunggungipun 27 pasarta. Ugi ssmpun saged andhapuk pangurus inti Paguyuban Panatacara Kota Yogyakarta lan pangagemipun Bros Paguyuban Panatacara Kota Yogyakarta dhumateng sedaya pangurus lan sedaya pasarta paguyuban.

  Komentar untuk *PAGUYUBAN PANATACARA KOTA YOGYAKARTA*

Masuk ke akun AtmaGo kamu untuk ikut memberi komentar!

Masuk  atau  Daftar
Jadilah yang pertama memberi komentar!

Other Posts

Terkait

Terbaru


Terpopuler

  1. Lawan Corona, Karang Taruna Desa Kedung Jaya melakukan kegiatan spraying Desinfektan

    Ariefbocahwates  di  Babelan, Bekasi Kabupaten  |  25 Mar 2020
  2. KARANG TARUNA BUNI BAKTI MENGGANDENG FORUM REMAJA UNTUK PENCEGAHAN COVID-19

    Ariefbocahwates  di  Babelan, Bekasi Kabupaten  |  28 Mar 2020
  3. RELAWAN APIK LAKUKAN PENGGALANGAN DANA DONASI COIN CORONA

    Abdul Hakim Sanii  di  Tarumajaya, Bekasi Kabupaten  |  27 Mar 2020
  4. Penyemprotan Disinfektan di Kel. Wirogunan sebagai Aksi #GASAKita

    Abdul Razaq  di  Mergangsan, Yogyakarta  |  27 Mar 2020

Komentar Terbanyak

  1. 8
    Komentar

    Merindukan Bale Bangket Buger (MB3)

    Niya Kaniya  di  Kopang, Lombok Tengah  |  27 Mar 2020
  2. 5
    Komentar

    PUSKESDES (Pusat Kesehatan Desa)

    Emy sibat mojopanggung  di  Banyuwangi, Banyuwangi  |  26 Mar 2020
  3. 4
    Komentar

    BERBAGI ITU INDAH SELALU ADA HIKMAH DI BALIK MUSIBAH

    Moezza  di  Sukawangi, Bekasi Kabupaten  |  31 Mar 2020
  4. 4
    Komentar

    Suara Siswa SMA, UN di tiadakan (?) #WargaLawanCorona

    Ranty Meyliana  di  Tolitoli  |  30 Mar 2020