Ora Ngerti maknane Pacul,Wong Tani Ora Bakal Dadi Petani sing Sukses

28062 medium images %2824%29
Pacul iku gamane wong tani sing nomer siji,sebab wong tani ora bakal bisa nenanduran kejaba anggo gaman pacul.
Pacul bisa go nyoklak,nggepluk,nyolok lan liya liyane.

Wong jawa kudu njawani artine kudu ngerteni makna pacul.
Leluhure wong jawa terutama para wali sing ana neng tanah jawa iku ora sembarangan ngarani gamane wong tani sing arane pacul sebab iku kunci suksese wong tani dunya lan akhirat.

PACUL iku alat go MACUL trus gagange siji arane DORAN artine wong tani kapan pengen sukses iku mesti ngerteni maknane.


PACUL iku papat aja ucul artine kudu ngerteni unsur lemah,banyu,angin,lan tanduran

MACUL iku sing lima aja ucul,artine pernah ninggalna sembahyang lima waktu,senajan repote kayang apa tetep aja ninggalna kewajiban.
DORAN iku aja adoh karo pengeran,artine kapan wong tani mesti ana untung rugine, mung tetep aja pernah adoh karo pengeran yaiku gusti Allah kang maha agung maha bijaksana.
#wong tua
Foto:wikipedia
Sudah dilihat 72 kali

Komentar