Festival Sisingaan Dinas Parpora Kabupaten Subang

41397 medium fb img 1543662468130
09 Dec
Pikeun Ngalestarikeun tur Ngamumule Seni jeung Budaya Karuhun Disparpora (Dinas Pariwisata Kepemudaan dan Olah raga) Kab. Subang, Baris ngalaksanakeun Festival Sisingaan. Ieu acara dilaksanakeun, dinten Minggu ping 9 Desember 2018 nu tempat na di Lapang Sepak Bola Pormas Kel. Sukamelang, Kec. Subang, Kab. Subang. Ajak sadaya kulawarga pikeun nyakseni ieu acara dina waktosna. Tradisi Buhun Kudu Nangtung Sangkan Bisa Nanjung. Tradisi Seni Kudu Midang Sangkan Bisa Tandang. #YuUlinKaSubang #PesonaWestJava #PesonaIndonesia #WonderfullIndonesia #DisparporaSubang #FestivalSisingaan
09 Dec 08:19 AM to 09 Dec 05:17 PM

Detail Acara

Pikeun Ngalestarikeun tur Ngamumule Seni jeung Budaya Karuhun
Disparpora (Dinas Pariwisata Kepemudaan dan Olah raga) Kab. Subang, Baris ngalaksanakeun Festival Sisingaan.
Ieu acara dilaksanakeun, dinten Minggu ping 9 Desember 2018 nu tempat na di Lapang Sepak Bola Pormas Kel. Sukamelang, Kec. Subang, Kab. Subang.
Ajak sadaya kulawarga pikeun nyakseni ieu acara dina waktosna.

Tradisi Buhun Kudu Nangtung Sangkan Bisa Nanjung.
Tradisi Seni Kudu Midang Sangkan Bisa Tandang.
#YuUlinKaSubang #PesonaWestJava #PesonaIndonesia #WonderfullIndonesia #DisparporaSubang #FestivalSisingaan
Sudah dilihat 62 kali

Komentar