Ksatria Kembar SD Negeri Kemukten 02 Melu Gladen ANBK

4 12 275
Gambar untuk Ksatria Kembar SD Negeri Kemukten 02 Melu Gladen ANBK
Serba serbi gladhen ANBK 26 Oktober 2021 ๐Ÿ’ป๐Ÿ’ช.

Ing jaman biyen ana crita wayang satria sing kembar. Satria kembae iku jenenge Nakula lan Sadewa.

Naliko aku ing SD negeri Kemukten 02, aku ketemu 3 pasangan kembar.
Sing pisanan wis liwati, sing nomer loro saiki wis kelas 4 SD, satria kembar pungkasan saka SD negeri Kemukten 02 jenenge Fauzan lan Fauzi.
Ing kalodhangan iki si kembar melu gladhen ANBK ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Alhamdulillaah gladhen ANBK dinten kaping kalih lancar

Semangat kanggo satria kembar lan semangat kanggo para pejuang gladhen ANBK liyane ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  12 Komentar

Tulis komentarmu...

Ria Satu Rosyidah
Tamu
Semangat satria kembar SDN kemukten 2๐Ÿ˜๐Ÿ’ช sukses mรจnuju ANBK buat semua siswa di seluruh Indonesia. Terimakasih untuk bpk ibu guru yang sudah sabar mendampingi.
Bintang thotoherena
Tamu
Mantap ah busilka.... ayo semangat lagi๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Fitur baru Rekomendasi video

Other Posts

Terkait

Terbaru


Terpopuler

  1. Bukit Seguntang Adalah Ulu Melayu

  2. Penyerahan Bantuan Kursi Roda Kepada Warga


Komentar Terbanyak

  1. 8
    Komentar

    Kelurahan Brontokusuman Ramah Anak

  2. 8
    Komentar

    4 KEBUTUHAN ANAK YANG WAJIB DIPENUHI ORANG TUA

  3. 7
    Komentar
  4. 5
    Komentar

    Kehumasan ? Bukan Sekedar Antar Surat